EMMAGATZEMATGE D’EQUIPATGE A CURT I LLARG TERMINI

Tan si voleu confiar-nos el vostre equipatge només durant unes hores com si el voleu desar diverses setmanes mentre viatgeu, Excess Baggage Company està a la vostra disposició per a la vostra comoditat.

CONSULTEU LES NOSTRES UBICACIONS I TARIFES DE CONSIGNA

SOBRE NOSALTRES

QUI ÉS EXCESS BAGGAGE COMPANY?

Portem més de 20 anys oferint el servei de consigna i d’enviament d’equipatges en aeroports, estacions de ferrocarril i a través de la nostra pàgina web. A les nostres instal·lacions d’emmagatzematge (23) al Regne Unit, gestionem més de dos milions d’articles l’any, i recentment hem llançat el nostre buc insígnia als aeroports de Madrid, a les terminals T1 i T4, i Barcelona, a les terminals T1 i T2, com a part de la nostra expansió europea. Per saber més coses sobre els nostres serveis d’enviament d’equipatge i conèixer les tarifes de consigna, fue clic aquí.

 ENVIAMENT D’EQUIPATGE

• Empresa líder en serveis d’enviament
• Lliurament segur a 25.000 destinacions
• Deixeu l’equipatge i us els portem on vulgueu

MATERIAL D’EMBALATGE

• Materials d’embalatge resistents per a exportació
• Bombolles, sobres de cartró i cinta d’embalar
• L’equipatge ha d’estar ben embalat per al trànsit

UBICACIONS

Per a la vostra comoditat, disposem de dues ubicacions per deixar el vostre equipatge a l'Aeroport d'El Prat de Barcelona.
Més avall trobareu mapes amb la ubicació exacta i l'horari d'obertura. Si teniu cap pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrónic o per teléfon.

T1 ZONA LLEGADAS

AEROPUERTO EL PRAT CONSIGNA T1
VESTIBULO INTERMODAL, PLANTA BAJA
C/EL PRAT DE LLOBREGAT S/N
08820 EL PRAT DE LLOBREGAT
BARCELONA
Abierto 24 hrs (7 días a la semana)

T2 ZONA LLEGADAS

AEROPUERTO EL PRAT CONSIGNA T2
PLANTA ZERO
SALIDAS ZONA PUBLICA
C/EL PRAT LLOBREGAT S/N
08820 EL PRAT DE LLOBREGAT
BARCELONA
Abierto de 6 a 22 hrs (7 días a la semana)

TARIFAS

TARIFAS DE CONSIGNA

0-2hrs

€6.00 per maleta

2-24hrs

€10.00 per maleta

24hrs+

€10.00 per maleta

Cada període de 24 hores addicionals.

+7 días

*€7.14 per maleta
(€50.00/semana)

+14 días

**€4.29 per maleta
(€30.00/semana)

* Precio aplicable a partir del octavo día.
** Precio aplicable a partir del quinceavo día.

TARIFA EQUIPATGE ESPECIAL

Maletes amb dimensions de més de 210 cm
(amplada + llargada + altura)

Menys de 2 h

€9.00 per maleta

Del día 1 al 7 inclosos

€15.00 per maleta

Del día 8 al 14 inclosos

€10.50 per maleta

A partir del día 15

€6.50 per maleta

Cada període de 24 hores addicionals.

Promoción

por cantidad de bultos

4-10 per maleta

25%

11-15 per maleta

35%

16+ per maleta

50%

La promoción no es aplicable por cantidades menores a 4 bultos ni junto a otras promociones.

ELS NOSTRES SERVEIS

CONSIGNA I DIPÒSIT DE MALETES

Ja sigui durant unes hores, mentre passegeu per l’aeroport, o durant uns dies o setmanes mentre visiteu Barcelona o Espanya, us oferim un emmagatzematge segur i assequible a l’aeroport per a totes les vostres maletes o pertinences. Els nostres centres a les terminals T1 i T2 de l’aeroport de Barcelona són només dos dels 27 centres que tenim en aeroports i estacions de ferrocarril a Europa. A les nostres instal·lacions, tots els articles dipositats són escanejats amb una màquina de raigs X per motius de seguretat, per la qual cosa les vostres pertinences no podrien estar en millors mans. Les despeses d’emmagatzematge tenen un cost mínim de 6 €, i vosaltres trieu quan voleu recollir l’equipatge, o si us estimeu més que siguem nosaltres qui us l’enviem a l’adreça que ens faciliteu.

ENVIAMENT D’EQUIPATGE

Amb més de dues dècades d’experiència i com una de les empreses europees independents d’enviament d’equipatges més gran d’Europa (que abasta 300 països i territoris), Excess Baggage és famosa per enviar equipatge de manera segura a gairebé qualsevol part del món. Durant tot el procés, des de la recollida fins al lliurament de l’enviament, les vostres pertinences són tractades amb la màxima cura i eficiència per experts en el sector. Si voleu més informació, visiteu el nostre lloc web d’enviament d’equipatges.

BOTIGA DE MALETES I ACCESSORIS DE VIATGE

Si us cal una nova maleta, equipatge de mà, motxilla o maletí per a l’ordinador portàtil mentre sou a l’aeroport, o si voleu fer algun regal, no dubteu a visitar els nostres punts de venda a les consignes de les terminals T1 i T2, i a la nostra Botiga del Viatger, a la zona de sortides de la terminal T1, on el nostre personal estarà encantat d’assessorar-vos sobre la nostra àmplia gamma de maletes i accessoris de viatge, tot a un preu molt competitiu.

CONNEXIÓ A INTERNET, FOTOCÒPIES I IMPRESSIONS

Si heu d'enviar un correu electrònic o imprimir la targeta d'embarcament, els nostres centres de Barcelona disposen de connexió a Internet, impressores i servei de copisteria.

SERVEIS DE MISSATGERIA

Si voleu enviar un paquet o qualsevol altra mena d’objecte, podeu beneficiar-vos dels descomptes que oferim a les nostres instal·lacions de l’aeroport de Barcelona. Atès que portem molts anys treballant amb els principals líders de missatgeria del món, tenim l’avantatge de conèixer quina oferta és la més fiable, ràpida, segura i assequible per als serveis de lliurament de paquets a Espanya, Europa i altres destinacions internacionals. El nostre personal us explicarà amb gust les diferents opcions i us farà avinents els descomptes que rebem de tant en tant per part dels nostres socis de missatgeria, perquè us en pugueu beneficiar.

Per saber més, acosteu-vos a veure'ns en els nostres punts de venda a les terminals T1 i T4 de l'aeroport de Madrid i T1 i T2 de l'aeroport de Barcelona.

AIRPORT CONCIERGE

A través de la nostra marca Airport Concierge, oferim diversos serveis útils als passatgers. Podem reservar: Hotels, Lloguer de vehicles, Entrades d’espectacles i atraccions, així com bitllets de viatges de connexió. També proporcionem targetes SIM per a altres països i lloguer de dispositius WiFi mòbil. A continuació s’indiquen alguns dels serveis oferts.

Próxim viatge

• Trasllat en cotxe
• Reserves de taxi
• Bitllets d'autobús
• Trasllat de l'estació

Mantingueu-vos connectats

• Targeta SIM de trucades
• Targeta SIM de dades
• Dispositiu WI-FI portátil
• Estalvieu diners

Reserves d'hotel

• Reserves d’hotel a Barcelona
• Reserves d’hotel a Madrid
• Reserves a hotels econòmics
• Reserves d’hotel a Espanya i a la resta del món

Entrades per i esdeveniments

• Entrades per a parcs d'atraccions
• Entrades per a esdeveniments esportius
• Entrades per concerts
• Bitllets per a rutes turístiques

PREGUNTES FREQÜENTS

 1. Pot una altra persona recollir les meves pertinences?
  Sí, sempre que aquesta persona tingui el resguard original que lliurem en el moment de consignar les vostres pertinences.
 2. Quin és l’horari d’obertura?
  A Barcelona, la consigna de la terminal T1 està oberta les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana; a la consigna de la terminal T2, l’horari d’obertura és de 6 h a 22 h, 7 dies a la setmana.
 3. Quines són les tarifes?
  Les nostres tarifes a la consigna són les següents: 6 € per maleta per menys de 2 hores, 10 € per maleta entre 2 i 24 hores i 10 € per maleta per cada període addicional de 24 hores fins al setè dia, inclòs. A partir del vuitè dia, el preu és de 7,14 € per maleta cada període de 24 hores (50 € a la setmana) i, a partir del quinzè, 4,29 € (30 € a la setmana) cada període de 24 hores. A més, fem un 25 % de descompte si deixeu entre 4 i 10 maletes, i un 35 % si deixeu entre 11 i 15 maletes. Per 16 maletes o més oferim als nostres clients un 50 % de descompte sobre el preu total a pagar.

  Les nostres tarifes per enviament d’equipatge depenen del que vulgueu enviar, per la qual cosa és preferible que pregunteu al nostre personal de manera presencial a l’aeroport o trucant-nos per telèfon.
 4. Com puc estar segur que les meves pertinences estan segures a les vostres instal·lacions?
  A Excess Baggage només hi treballa personal qualificat. Tanmateix, tots els articles que s’hi dipositen són escanejats mitjançant una màquina de raigs X, i les nostres instal·lacions són gravades les 24 hores del dia per càmeres de seguretat.
 5. Què passa si perdo el meu resguard?
  Ens prenem la seguretat molt seriosament i no volem que ningú altre vingui a recollir les vostres pertinences. Per això, si perdeu el rebut, caldrà que us identifiqueu i que ens descriviu minuciosament les vostres pertinences, i si fos necessari, el que hi ha dins de la capsa o la maleta. A més, haureu de signar un document i haureu de pagar 10 € en concepte de resguard perdut.
 6. Què passa si feu malbé la meva maleta mentre està a les vostres instal·lacions?
  Atès que tractem amb molta cura tot allò que entra a les nostres instal·lacions, és força improbable que fem malbé les vostres pertinences, però si això passa, la nostra responsabilitat està limitada a 200 € per transacció. De la mateixa manera, si abans de deixar-nos l’equipatge el nostre personal detecta que alguna de les maletes està danyada, ho anotarà al vostre rebut. D’altra banda, ens reservem el dret de no admetre articles que considerem inapropiats, perillosos o excessivament pesats.
 7. Cal que tanqui les maletes amb un cadenat?
  Com que les nostres instal·lacions són un lloc segur gràcies al nostre personal i a les càmeres de seguretat que funcionen 24 hores al dia, no cal que tanqueu les maletes amb un cadenat. Tot i així, sempre és una bona idea extremar les precaucions.
 8. Cal que reservi amb antelació?
  No. Les nostres instal·lacions són de grans dimensions, per la qual cosa és gairebé impossible que ens quedem sense espai, i en el cas improbable que això passés, comptem amb dues consignes dins l’aeroport, i doncs sempre tindríem l’opció de transferir les vostres pertinences a l’altra.

CONTACTO

T1 ZONA LLEGADAS: 932 971 213 T2 ZONA LLEGADAS: 932 971 272

barcelona.aeropuerto@excess-baggage.com

Si teniu cap dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Estarem encantats d’atendre-us les 24 hores del dia.

© Excess Baggage España SL C.I.F. B87032462 | Barcelona C/ El Prat de Llobregat s/n 08820 El Prat de Llobregat Barcelona | Legals